Inici

dimarts, 16 de juliol del 2013

Atrapaeltrigre.comAnimeu-vos a participar en la construcció del primer mapa web del mosquit tigre a Catalunya a través del mòbil i del projecte de ciència ciutadana

Atrapa el Tigre! és un projecte pilot de ciència ciutadana que té per objectiu que la ciutadania participi en l’estudi de la presència i la dispersió del mosquit tigre a Catalunya.
Gràcies a l’aplicació de telèfon mòbil educativa Tigatrapp es podrà construir el primer mapa web participatiu de presència de mosquit tigre de Catalunya.

Què és l’App Tigatrapp?
És una aplicació Android de telèfon mòbil que us permetrà enviar albiraments de mosquit tigre (Tigre troballes) i dades de mobilitat humana (Tigre viatges). Aprendreu a reconèixer el mosquit i a evitar-lo a casa vostra.

Qui pot participar?
1) Els ciutadans que així ho sol·licitin escrivint un correu a info@atrapaeltigre.com.  
2) Els nens i les nenes de la província de Girona que han assistit al taller educatiu del mosquit tigre, i els seus familiars.
Els ajudaran un grup d’especialistes (investigadors i serveis de control de mosquits).

Com podeu participar?
Si teniu codi de descàrrega, descarregueu-vos l’App Tigatrapp des de la pàgina web www.atrapaeltigre.com. Si no teniu cap codi de descàrrega, sol·liciteu-lo enviant un correu electrònic a info@atrapaeltigre.com.

MÉS INFORMACIÓ A
Info Atrapa el Tigre! www.atrapaeltigre.com
@AtrapaeltigreProjecte desenvolupat pel grup de recerca Movement Ecology Lab del Centre d’Estudis Avançats de Blanes del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CEAB-CSIC) i pel Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i del Baix Ter.
Projecte co-finançat per la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT), del Ministeri d’Economia i Competitivitat i per l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut).