Inici

dimarts, 18 de juliol del 2017

El SCM ponents al curs d’estiu de la Universitat de Saragossa


Des de fa molts anys el Servei de Control de Mosquits participa en el curs d’entomologia aplicada, ara denominat d’entomologia mèdica i, que es fa als Monegros (Grañen). L’organitza el Departament de Parasitologia de la Facultat de Veterinària de Saragossa. Aquesta és una oportunitat perquè els estudiats que estan finalitzant la carrera o el personal de les empreses privades que treballen en el camp de la sanitat i el medi ambient o, de les Administracions Públiques, puguin gaudir d’una formació molt pràctica i que tinguin una visió de primera mà dels programes de control de plagues que tenen implicacions en la salut pública i animal.
Per part nostra és molt satisfactori ser-hi convidats i veure el gran interès que desperta la nostra tasca entre els assistents, la qual cosa ens anima a seguir treballant en la mateixa línea que es va encetar ara ja fa més de tres dècades i que no ha perdut actualitat. L’aplicació del control de plagues a partir de l’estudi i coneixement dels ecosistemes per prioritzar les mesures ambientals i educatives per sobre de la lluita química.  

Us deixo un link del bon amic “El desinsectador” a on podreu veure algunes imatges del dia en que el Servei hi va fer acte de presència i ja són quinze els anys en que hi participem!